fbpx

Quad & Parabello zipline tour

Dagje uit quadrijden en canopy zipline te Para, Suriname

Quadtour en zipline

[post-edit]

Omschrijving

Deze trip is voor de avonturiers die op zoek zijn naar uitdaging en adrenaline! Je scheurt enkele uurtjes rond op een quad en als kers op de taart ga je ook ziplinen. Denk daarbij prachtige natuur en het mooie uitzicht in en je krijgt de perfecte combinatie.

Je avontuur start ’s ochtends. We vertrekken vanuit de stad naar Parabello, een resort aan de rand van de Surinamerivier. Eerst halen we de quads op nabij Parabello. In duo rijden jullie op een quad en krijgen jullie een initiatie quadrijden. We rijden op de quads naar Parabello en starten met ziplinen.

In Parabello starten we met ziplinen. Hierbij zal je over de kabelbanen glijden in de jungle, door de prachtige natuur en over het water. Je geniet daarbij van het uitzicht op de Surinamerivier en de fauna en flora. Je begint met enkele kleinere ziplines om te oefenen. Hierbij word je aangeleerd hoe je veilig tussen de natuur vliegt. Daarna is het de beurt aan enkele lange, uitdagende ziplines. Hierbij haal je ongelooflijke snelheden, je vliegt over het water en tussen de bomen. Je voelt de adrenaline door je lichaam stromen.

Daarna is het tijd om met de quads te rijden. Met z’n tweeën scheur je door de Surinaamse savanne. Je racet ook door de jungle, tussen de boomstronken, planten, maar het leukste: je rijdt recht door waterplassen en slijk. Vuil worden is op dat moment niet vervelend, maar enorm fijn. Je leeft je uit op de quad en rijdt aan hoge snelheden. Adrenaline, maar vooral plezier verzekerd!

Tussen het ziplinen en quadrijden door, maar ook nadien, kan je uitrusten in Parabello. Je kan er zwemmen, chillen in je hangmat en van het uitzicht genieten. Deze trip combineert plezier, avontuur en ontspanning op een dag tijd! In de namiddag, tegen de vooravond, vertrek je weer naar de stad.

De prijs voor deze trip bedraagt 80,00 EUR. Wil je liever niet ziplinen, maar in de plaats ervan ontspannen in Parabello? Dat kan voor 70,00 EUR. Je start met quadrijden en erna kan je ontspannen. Dranken en middagmaal zijn in de prijs inbegrepen.

Foto’s

 - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname

Details

Regio Onverdacht, Para
Reisduur 1 dag
Aantal deelnemers: vanaf 3 personen
Prijs: vanaf € 80

Touraanvraag