Stagebemiddeling in Suriname

Suriname is sinds enkele jaren het stageland bij uitstek voor zowel Nederlandse als Belgische studenten. Dit komt onder andere door de Nederlandse taal, de gevarieerde Surinaamse keuken en de vriendelijke bevolking. Suriname is een land met een prachtige natuur en rijke cultuur. Verder bezit Suriname een bruisend nachtleven en verscheidene horecagelegenheden. Vandaar dat jaarlijks vele studenten kiezen om hun afstudeerstagen of meeloopstage hier te volbrengen. Daarnaast is een buitenlandse stage een verrijking voor studenten uit alle vakgebieden, gaande van gezondheidszorg en onderwijs tot communicatie en bedrijfsmanagement.

Verder is in Suriname een grote vraag naar opgeleide stagiairs. In elke branche of vakgebied is men op zoek naar gemotiveerde stagiairs die voor hun bedrijf komen werken. Dat biedt jou de mogelijkheid om een leerrijke, nuttige en aantrekkelijke stageplaats uit te kiezen. Student Inn Suriname zoekt dagelijks actief naar bedrijven die een stageplaats ter beschikking stellen. Wij brengen deze bedrijven in contact met jou, de student, zodat jij een leerrijke periode tegemoet gaat in Suriname.

De beschikbare vacatures voor stagiairs vind je terug op de pagina ‘Stagevacatures‘. Deze vacatures zijn afkomstig van bedrijven die op zoek zijn naar een stagiair om hun team te versterken. Je kan het aanbod bekijken en er een stageplaats uit selecteren die aansluit bij jouw studie of die je interesseert. Solliciteer voor de betreffende vacature en wij volgen jouw stage verder op.

Daarnaast vind je meer informatie over onze werkwijze, de stagebemiddeling, de begeleiding en alle praktische zaken op de pagina ‘Stagebegeleiding‘. Hier wordt uitgelegd hoe wij te werken gaan als jij reageert op een bestaande vacature en hoe wij je bijstaan voor en tijdens jouw stageperiode. De hele procedure, welke taken wij vervullen en alle lasten die we op ons nemen, daarover kom je meer te weten. Ook lees je hier hoe we te werk gaan als jij geen vacature vindt die je aanspreekt of die aansluit bij jouw studie. Wij zoeken samen met jou naar een geschikte stage.