Stagebegeleiding in Suriname

Student Inn Suriname organiseert stagebemiddeling tussen stagiairs en bedrijven. Dit houdt in dat wij voor jou op zoek gaan naar een geschikte stageplaats. Jij kan jezelf kandidaat stellen voor een bestaande vacature of wij zoeken naar een stageplaats op maat. Wij focussen ons op een breed scala aan vakgebieden zodat wij voor elke student de ideale stageplaats vinden.

Nadat we de perfecte stageplaats voor jou gevonden hebben, starten we met de echte stagebemiddeling. Wij verzorgen voor jou de eerste contacten met het bedrijf. Samen met het bedrijf en jou maken wij afspraken over jouw stage. Hierbij houden we rekening met jouw mening en de opdracht die je meekreeg van je hogeschool.

Daarna stellen we het stagecontract op en treffen een eventuele regeling voor een stagevergoeding. Dit kan zowel voordat je arriveert als bij aanvang van je stage ter plaatse. Op die manier ontnemen wij een groot deel van jouw administratieve lasten en zorgen. Wij nemen alle initiatieven en zorgen ervoor dat jij zorgeloos naar Suriname komt met een stage die volledig voor jou uitgewerkt is.

Ten slotte zorgen wij ervoor dat jouw stage vlekkeloos verloopt. Tijdens jouw stage blijven wij je verder begeleiden en bijstaan. Wij zijn jouw contactpersoon en helpen je verder als je vragen hebt of als er problemen zouden ontstaan. Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar en staan ervoor garant jou de beste begeleiding te bieden.

Kostprijs

Voor deze volledige service vragen wij van jou een vergoeding. Deze vergoeding betaal je voor alle administratieve zaken die in orde worden gebracht en de nodige contracten, maar ook voor de tijd die we investeren in het zoeken naar een stageplaats en de begeleiding ter plaatse.

Je betaalt een vergoeding voor het volledige pakket. Concreet houdt dit in:

  • Je krijgt een stageplaats toegewezen.
  • Wij brengen jouw stagecontract in orde en onderhandelen met het bedrijf zodat er gemakkelijk een overeenkomst getroffen wordt.
  • Ook over het treffen van een regeling omtrent een stagevergoeding staan wij jou bij.
  • Wij begeleiden jou tijdens de opstart van je stage, maar ook gedurende de volledige periode.
  • Wij zijn 7 dagen op 7 vlot bereikbaar voor al jouw vragen, problemen en twijfels. Zowel voor als tijdens je stage en verblijf in Suriname.
  • Wij bezorgen jou de nodige adviezen, tips en documenten om jouw visum aan te vragen.

Contact

Je kan ons vlot bereiken als je vragen hebt. Vul ons contactformulier in en geef alle informatie in waarover je reeds beschikt. Ook als je jou kandidaat wil stellen voor een vacature of op zoek bent naar een stageplaats kan je ons bereiken met dit contactformulier.

Wij contacteren jou en helpen je zo goed als mogelijk om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kan je onze stagecoördinator, Josépha Linger, ook vlot bereiken via e-mail: [email protected].