fbpx

Studentenhuis Tosca

Gezellig studentencomplex met tuin en zwembad in Paramaribo

Studentenhuis Tosca

[post-edit]

Omschrijving

Het Studentenhuis Tosca is een gezellig studentencomplex voor stagiairs gelegen in Paramaribo-Noord.

De begane grond van het studentenhuis bestaat uit vijf studentenkamers en een studio. Op de eerste verdieping van het studentenhuis bevindt zich het appartement. Dit is een apart woongedeelte met vier studentenkamers.

Achter het hoofdgebouw staat het Tuinhuis. Dit is een apart huisje met airco voor drie studenten, ouders of vakantiegangers.

Het studentenhuis beschikt over een ruime tuin en binnenplaats. Deze gezellige, gemeenschappelijke ruimtes worden gedeeld door alle bewoners. Verder is op de binnenplaats tuinmeubilair, zitplaats en een hangmattenkamp voorzien. Achterin de tuin staat een groot zwembad.

Het complex wordt eenmaal per week schoongemaakt. De gemeenschappelijke ruimtes worden uitgebreid opgeschoond, maar ook de kamers, de studio, het appartement en het Tuinhuis krijgen een schoonmaakbeurt. Ook worden de tuin en het terrein wekelijks onderhouden.

In het Studentenhuis Tosca kunnen in totaal 13 personen verblijven.

Huurprijzen

Naam Maand
Standaardkamer € 235
Luxekamer € 295
Studio € 350
Appartement € 700
Tuinhuis € 495

Foto’s

 - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname

Locatie

Straat:Toscastraat
Buurt:Maretraite, Paramaribo
Land:Suriname

Omgeving

Het Studentenhuis Tosca bevindt zich de Toscastraat, de Maretraitewijk nummer 3. Dit is een rustige wijk en is gevestigd tussen twee bekende straten: Gompertstraat en Wilheminastraat.

Supermarkten zijn er op de hoek van de straat. Hier kan je jouw inkopen voor je dagelijkse voorzieningen aankopen. Een hippe, nieuwe koffiezaak, CY Coffee, opende recent waar je terecht kan voor alle soorten koffies en warme dranken. Ook de grote supermarkten Choi’s en Tulip liggen op fietsafstand van het studentenhuis. Je kan hier terecht voor vele etenswaren, maar ook alle Europese producten kan je hier kopen.

Bovendien zijn er meerdere eetgelegenheden zoals Pizzahut, Roopram Roti, Popeyes, KFC, Subway en verschillende Javaanse eethuisjes op fietsafstand. Ook Blauwgrond ligt vlakbij. Dit is een buurt met vele eethuisjes, ook ‘warungs’ genoemd, waar je lekker Javaans en aan goedkope prijzen kan eten. Een groot winkelcentrum, de Maratraite Mall, ligt op ongeveer 400 meter afstand. Hier vind je vele kledingwinkels, wooninrichting, computerwinkels, financiële instellingen …

Verder zijn er verschillende sportscholen, dansscholen en fitnessclubs gevestigd. Ook is er in de buurt elke zondag een Javaanse markt. Je kan er vele etenswaren kopen. Verder liggen de uitgaansgelegenheden van Paramaribo in de buurt van de Toscastraat.
Ten slotte zijn er in de buurt vele hotels met zwembaden terug te vinden. De woning is op fietsafstand van het s'Lands Hospitaal en het Sint-Vincentius ziekenhuis. Ook Joshua Medical Center ligt vlakbij Tosca. Dit is een huisartsenpraktijk waar je terecht kan als je medische klachten hebt. Paramaribo-Noord leeft!

Vragen? Wij helpen u graag!