Studentenhuis Gravenberch

Luxueus studentenhuis met airco, tuin en zwembad in Paramaribo, Suriname

Studentenhuis Gravenberch

[post-edit]

Omschrijving

Het Studentenhuis Gravenberch is een ruim studentencomplex voor stagiairs. Het is gevestigd in Paramaribo-Zuid.

Het studentencomplex is rustig gelegen en bevindt zich in een veilige buurt. Het complex is volledig omheind en beveiligd. Er zijn hekken rond het domein, maar het is verder ook volledig afgesloten met poorten. Het complex bestaat uit het hoofdgebouw en het vakantiehuis.

Het hoofdgebouw is onderverdeeld in twee delen. Enerzijds is er de bovenverdieping met vijf moderne studentenkamers en anderzijds zijn er op de begane grond vier luxueuze studio’s.

Het vakantiehuis bevindt zich naast het hoofdgebouw. Dit huis kan gehuurd worden door studenten, ouders, bezoekers en vakantiegangers. Alle studentenkamers, studio’s en het vakantiehuis zijn voorzien van airco.

Daarnaast beschikt het complex over een grote, ruime tuin met een hangmattenkamp, groot zwembad en enkele gezellige zitplaatsen en terrassen. Aan het zwembad is een ruim terras met meubilair, maar ook grenzend aan de keuken van het hoofdgebouw is een gezellige zitplaats met terrasmeubilair en een eethoek.

Het complex wordt dagelijks schoongemaakt. De gemeenschappelijke ruimtes worden uitgebreid opgeschoond, maar ook de kamers, studio’s en het vakantiehuis krijgen een schoonmaakbeurt. De tuin wordt dagelijks onderhouden en het terrein wekelijks.

Student Inn kan in het Studentenhuis Gravenberch 11 personen accommoderen.

Huurprijzen

Naam Maand
Standaardkamer € 300
Luxekamer € 315
Luxe studio € 400
Naam Nacht
Vakantiehuis € 45

Foto’s

 - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname

Locatie

Straat:Gravenberchstraat
Buurt:Centrum, Paramaribo
Land:Suriname

Omgeving

Het Studentenhuis Gravenberch is aan de achterzijde van het KKF beursterrein. Het ligt op fietsafstand van het centrum en is zeer centraal gelegen.

Op beide hoeken van de straat zijn twee grote supermarkten gevestigd. Ook zijn er meerdere restaurants en verschillende Javaanse eethuisjes op fiets- en loopafstand terug te vinden. Het grote winkelcentrum, de Hermitage Mall, is vlot bereikbaar met de fiets. Hier vind je vele kledingwinkels, een bioscoop, restaurants, wooninrichting, computerwinkels en nog veel meer. De Fernandesbakkerij ligt aan de achterzijde van het studentenhuis.

In de buurt van het Studentenhuis Gravenberch liggen het Diakonessenhuis en het Academisch Ziekenhuis waardoor dit studentenhuis zeer geschikt is voor studenten uit de gezondheidszorg. Verder zijn er verschillende scholen vlakbij zoals het Arthur Alex Hoogendoorn Atheneum, de Christus Koningschool en de Schützschool. Ook het Medisch Opvoedkundig Bureau ligt op fietsafstand.

Vragen? Wij helpen u graag!