fbpx

Studentenhuis August

Gezellige studentenkamers & studio's met tuin en zwembad

Studentenhuis August

[post-edit]

Omschrijving

Het Studentenhuis Auguststraat in de Auguststraat is een recent gerenoveerd, goed onderhouden studentencomplex voor stagiairs in Paramaribo-Zuid.

Het studentenhuis is rustig gelegen, maar gevestigd nabij verschillende centrale wegen en supermarkten. Het centrum is vlot bereikbaar per fiets. Het huis is volledig beveiligd en omheind. Het bestaat uit vijf studentenkamers en twee studio’s. Eén studentenkamer en de twee studio’s zijn voorzien van airco.

Daarnaast beschikt het huis over een gezellige tuin met binnenplaats. Er zijn verschillende zithoekjes aanwezig, maar ook een eethoek en zithoek zijn voorzien. Op het terras kan je gezellig vertoeven, zowel in de zon als in de schaduw. Ook een groot zwembad is in de tuin geplaatst.

Het huis wordt eenmaal per week schoongemaakt. De gemeenschappelijke ruimtes worden uitgebreid opgeschoond, maar ook de kamers en de studio’s krijgen een schoonmaakbeurt. Daarnaast worden de tuin, het terrein en het zwembad wekelijks onderhouden.

In totaal kunnen hier zeven studenten verblijven.

Huurprijzen

Naam Maand
Standaardkamer € 225
Kamer met airco € 265
Studio € 375

Foto’s

 - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname - Student Inn Suriname

Locatie

Straat:Auguststraat
Buurt:Centrum, Paramaribo
Land:Suriname

Omgeving

Het Studentenhuis Augustus is gevestigd in de Auguststraat. Deze straat bevindt zich tussen de Johannes Mungrastraat en de Helenstraat. Het centrum bereik je eenvoudig met de fiets in ongeveer tien minuten. De Auguststraat maakt ook deel uit van een veilige buurt.

Op loopafstand is de grote supermarket Choi’s gevestigd. Je vindt hier alle etenswaren en Europese producten. Bovendien zijn er meerdere eethuisjes (Shakers, Las Tis) in de buurt gevestigd, maar je vindt hier ook Roti zaken zoals Joosje’s Roti shop. De Fernandesbakkerij is in de omgeving gevestigd. Hier kan je dagelijks vers brood en gebak kopen.

In de buurt van het Studentenhuis August liggen het Diakonessenhuis en het Academisch Ziekenhuis waardoor dit studentenhuis zeer geschikt is voor studenten uit de gezondheidszorg. Verder zijn er verschillende scholen vlakbij zoals: het EFs college Covab, De Vrije School en de International Academy of Suriname. Het Medisch Opvoedkundig Bureau heb je ook op fietsafstand.

Vragen? Wij helpen u graag!