Huisvesting in Paramaribo, Suriname?

Student Inn Suriname bezit vijf prachtige studentenhuizen waarmee wij jaarlijks meer dan 100 studenten en stagiairs accommoderen.

In Paramaribo-Zuid bezitten wij het Studentenhuis Gravenberch en het Studentenhuis Matuaribo. Daarnaast bezitten wij in Paramaribo-Noord het Studentenhuis Tosca, de Appartementen Poseidon en het Studentenhuis Helicon.

Student Inn Suriname verhuurt studentenkamers voor stagiairs, maar verder ook studio’s, vakantiehuisjes en appartementen voor stagiairs, vakantiegangers en ouders van studenten. Onze studentenhuizen zijn allemaal gelegen in veilige buurten en goed beveiligd. Ze zijn verspreid over Paramaribo zodat elke student vlakbij zijn stageplaats kan verblijven.

Daarnaast streven wij ernaar om de veiligheid van onze studenten te garanderen. Dat doen we door dagelijks bij te sturen waar mogelijk en in te spelen op de vraag van onze studenten. Alle huizen zijn volledig beveiligd met dievenijzers en omheind. Het tropische klimaat vraagt dat er rekening gehouden wordt met brandveiligheid. Dat doen we door in de kamers en de huizen brandblusapparaten, maar ook rookmelders te plaatsen. Een andere sterkte op het vlak van veiligheid is dat in al onze huizen dagelijks een beheerder aanwezig is. Wij controleren onze huizen dagelijks, houden een oogje in het zeil en letten op onze bewoners.

Ten slotte zijn er nog enkele doelen die wij voor onze stagehuisvesting vooropstellen. Alle huizen bezitten een zwembad en een tuin. Wij voorzien in elk huis gezellige ruimtes die gedeeld worden. Met deze gemeenschappelijke ruimtes willen wij een thuisgevoel creëren, het samenzijn van de studenten bevorderen en veel ruimte voorzien.