Student Inn Suriname is een bedrijf dat zich volledig op stagiairs richt. Onze corebusiness is het verhuren van studentenkamers aan stagiairs. Daarnaast bieden wij stageplaatsen aan stagiairs aan en organiseren we trips naar het binnenland. Ten slotte leggen we ons nog toe op enkele extra diensten waaronder fietsverhuur.

Stagehuisvesting

In 2009 startte Student Inn Suriname met het aanbieden van stagehuisvesting aan stagiairs en studenten. Nu, in 2016, bezitten we reeds vier studentenhuizen die verspreid zijn over Paramaribo. Naast studentenkamers verhuren wij ook appartementen, studio’s en vakantiehuizen aan stagiairs, ouders en vakantiegangers. Wij dragen veiligheid hoog in het vaandel. Daarnaast bezitten al onze huizen een tuin en zwembad.

Lees meer over onze stagehuisvesting.

Stagebemiddeling

Verder richt Student Inn Suriname zich ook op de stagemarkt in Suriname. Suriname is sinds enkele jaren hét land om jouw buitenlandse stage te volbrengen. Het land is tropisch, bezit een mooie natuur en men spreekt er Nederlands. Dat zorgt ervoor dat Suriname het ideale stageland is voor Nederlandse en Belgische stagiairs.

Daarnaast is er een grote vraag naar opgeleide stagiairs in Suriname. Student Inn Suriname richt zich op jou, de stagiair, die stage wilt lopen in Suriname en hier een stageplaats zoekt. Wij publiceren vacatures van bedrijven die een stagiair zoeken waarvoor jij je kandidaat kan stellen. Staat jouw ideale stageplaats er niet bij? Dan gaan wij voor jou op zoek naar een stageplaats. Wij doen de volledige stagebemiddeling en ook de stagebegeleiding zodat alles vlot verloopt tussen jou en je stageplaats.

Ben jij een stagiair en op zoek naar een stageplaats? Lees hier meer over onze stagebemiddeling en -begeleiding of bekijk onze stagevacatures.

Fietsverhuur

Ten slotte biedt Student Inn Suriname als extra service voor stagiairs ook fietsverhuur aan. Wij verhuren fietsen aan voordelige tarieven. Onze fietsen zijn steeds goed onderhouden, in perfecte staat en verzorgd. Wij leveren daarbij een uitstekende service.

Kom meer te weten over het fietsverhuur op deze pagina