Student Inn Suriname

Sinds enkele jaren is Suriname het stageland bij uitstek voor Nederlandse en Belgische studenten. De Nederlandse taal, de gevarieerde Surinaamse keuken en de vriendelijke bevolking zorgen ervoor dat Suriname een rijk land is. Voeg daaraan de prachtige natuur, de weelderige cultuur en het bruisende nachtleven toe en je krijgt het perfecte, tropische land om stage te lopen. Dat is Suriname. Vandaar dat jaarlijks vele studenten ervoor kiezen om hier hun stage te volbrengen. Daarnaast verrijkt een buitenlandse stage jou als persoon en jezelf in je toekomstige beroep.

Student Inn Suriname wil elke stagiair die naar Suriname komt een prachtig verblijf bezorgen. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met het aanbieden van stagehuisvesting waarbij luxe en veiligheid vooropgesteld worden. Ook zoeken we naar stageplaatsen voor studenten en we zorgen ervoor dat de stage vlot verloopt door onze stagebemiddeling. Verder organiseren we tours & trips naar het binnenland zodat jij de prachtige natuur en jungle kan leren kennen.

Ten slotte bieden we nog enkele extra diensten aan die jouw vertrek en verblijf zullen vergemakkelijken. Denk hierbij aan fietsverhuur, luchthavenvervoer en een starterspakket bij aankomst. Alles wat jij nodig hebt om van jouw verblijf een succes te maken, daaraan heeft Student Inn Suriname gedacht.

Stagehuisvesting

In 2009 startte Student Inn Suriname met het aanbieden van stagehuisvesting aan stagiairs en studenten. Nu, in 2016, bezitten we reeds zeven studentenhuizen die verspreid zijn over Paramaribo.

Naast studentenkamers verhuren wij ook appartementen, studio’s en vakantiehuizen aan stagiairs, ouders en vakantiegangers. Wij dragen veiligheid hoog in het vaandel. Daarnaast bezitten al onze huizen een tuin en zwembad.

Stagebemiddeling & -begeleiding

In Suriname is er een grote vraag naar opgeleide stagiairs uit het buitenland. Student Inn Suriname richt zich op jou, de stagiair, die stage wilt lopen in Suriname en hier een stageplaats zoekt. Wij publiceren stagevacatures van bedrijven die een stagiair zoeken waarvoor jij je kandidaat kan stellen. Staat jouw ideale stageplaats er niet bij? Dan gaan wij voor jou op zoek naar een stageplaats. Wij doen de volledige stagebemiddeling en ook de stagebegeleiding zodat alles vlot verloopt tussen jou en je stageplaats.

Tours naar het binnenland

Ontdek het prachtige binnenland van Suriname en maak kennis met de natuur en de jungle. Je leert de tropische beplanting kennen en slingert aan lianen. Ook ontdek je de rijke dierenwereld waaronder brulapen, zeeschildpadden, flamingo’s, luiaards, toekans, papegaaien, kaaimannen, dolfijnen en zo veel meer. Geniet van de zonsondergang, ontdek de rijke cultuur en maak kennis met zeldzame plaatsen en uitzichten. Je wordt meteen verliefd op Suriname. We bieden zowel eendaagse trips als meerdaagse tours aan.

Fietsverhuur

In Suriname verplaats je jou per fiets naar je stageplaats. Ben jij op zoek naar een fiets? Huur je fiets bij Student Inn Suriname!

Luchthavenvervoer

Vervoer van luchthaven Zanderij naar jouw verblijfplaats? Wij zorgen ervoor dat de taxi klaarstaat en jou veilig naar je huisvesting brengt. Reserveer je taxi bij ons.

Video Thumbnail
Het leven van een stagiaire in Paramaribo, Suriname
Stage in Paramaribo, Suriname

 

Video Thumbnail
Student Inn Suriname - Studio's Gravenberch
Student Inn Suriname verhuurt studentenkamers voor stagiairs, maar verder ook studio’s, vakantiehuisjes en appartementen voor stagiairs, vakantiegangers en ouders van studenten. Onze studentenhuizen zijn allemaal gelegen in veilige buurten en goed beveiligd. Ze zijn verspreid over Paramaribo zodat elke student vlakbij zijn stageplaats kan verblijven.